Sabtu, 30 Oktober 2021

Esztergályos Cecilia

Esztergályos Cecília a Facebook-oldalán számolt be róla hogy valószínűleg csak januárban állhat újra színpadra. Most pedig műtét vár rá.


Pin On Magyar Muveszek Contemporary Hungarian Artists Live Today Hungarian Actors Actresses

Esztergályos Cecília a.

Esztergályos cecilia. Amikor az utolsó meghajlásnál kiment a csípőm azonnal bevittek a kórházba. Ezt ne hagyja ki. Szeptember végén azonban ismét kés alá kellett feküdnie ugyanis rosszul lett a színpadon és azonnal kórházba kellett szállítani.

A legfrissebb hírek itt Óriási sikere volt az előadásnak telt ház előtt játszottunk virágokat kaptam. Azonnal kórházba kellett szállítani. A színésznő az előadás végén a taps alatt rosszul lépett és máris megtörtént a baj.

Esztergályos Cecíliát júliusban műtötték meg először amikor egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiugrott a csipője. Sikeres csípőműtéten van túl Esztergályos Cecília már az otthonában gyógyul. Esztergályos Cecília a Facebook-oldalán számolt be róla hogy valószínűleg csak januárban állhat újra színpadra.

Azonnal kórházba kellett szállítani. Mint írtuk Esztergályos Cecília pár hónapon belül harmadjára is kórházba került nemrég ismét a csípőjével kellett műteni. Esztergályos Cecíliát most a Bors című lap érte utol és azt nyilatkozta a színésznő az újságnak hogy túl van újabb műtétjén és ismét hazatérhetett bár még hosszú lábadozás vár rá.

Alig pár hónappal a csípőműtéte után újra lesérült Esztergályos Cecília. A színésznő egy előadás végén a taps közben lett rosszul s azonnal kórházba szállították. Óriási sikere volt az előadásnak telt ház előtt játszottunk virágokat kaptam.

A színésznő az előadás végén a taps alatt rosszul lépett és máris megtörtént a baj. Idén ez sajnos már a második alkalom hogy a 78 éves színésznőnek műtétre volt szüksége júliusban szintén egy facebookos bejegyzéséből derült ki hogy kórházban van. Még aznap hajnalban miután visszatették a helyére haza is engedtek azt hittem minden rendben van - mondta a színésznő a Borsnak.

A színésznő közben már át is esett az újabb operáción hétfőn. Esztergályos Cecíliát júliusban műtötték meg először amikor egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiugrott a csipője. Most pedig műtét vár rá.

Alig pár hónappal a csípőműtéte után újra lesérült Esztergályos Cecília. Esztergályos Cecíliát azonnal kórházba szállították. Csupán néhány hónapja került ki a kórházból Esztergályos Cecília máris ismét műteni kell.

Szeptember végén azonban ismét kés alá kellett feküdnie ugyanis rosszul lett a színpadon és azonnal kórházba kellett szállítani. Sok pénzt vett el a.


Budun Archivum Esztergalyos Cecilia 1964 Hungarian Actress Actresses Actors Actresses Actors


Esztergalyos Cecilia 2016 03 30 Nok Lapja Esztergalyoscecilia Magazine Cover Cover Movies


Budun Archivum Esztergalyos Cecilia 1964 Hungarian Actress Actresses Actors Actresses Actors


Esztergalyos Cecilia Style Beauty Hair Styles


Gyonyoru Magyar Sztarok 60 Folott Actresses People Photography Actors


Pin By First There Was On Lorna Leather Jacket Red Leather Jacket The Man


Esztergalyos Cecilia Kossuth Dijas Fashion Scarf


Esztergalyos Cecilia Actors Game Of Thrones Characters Targaryen


Esztergalyos Cecilia Life Quotes Einstein Quotes


Esztergalyos Cecilia Adorable Cute Character


Deryne Utrakel 1987 Ratonyi Robert Es Esztergalyos Cecilia Enekel Scenes Talk Show Concert


Esztergalyos Cecilia Game Of Thrones Characters Fictional Characters Photo And Video


Piros Ildiko Celebrity Gallery Iconic Women Celebrities


Margitai Agi Actors Celebrity Gallery People


Esztergalyos Cecilia Portrait Tattoo Hungarian Women Portrait


Esztergalyos Cecilia Es Szerencsi Eva Painting Actors Art


Sarah Holcomb Melanie Griffith Sarah Holcomb Melanie Griffith Melanie


Esztergalyos Cecilia Megvasarolta Sirhelyet People Photography Actresses Celebrities


Esztergalyos Cecilia Classic Actresses Actors Actresses Actors

Tidak ada komentar:

Posting Komentar